Frost sengetøy

Frost sengetøy

Frost sengetøy er laget med inspirasjon ifra kjempesuksessen fra Disney, den animerte musicalfilmen Frost, eller Frozen som den orginalt heter. Sengetøyet er laget med motiv fra filmen og har lekre farger som helt klart slår an aller best hos små prinsessehjerter.

Disneysuksessen Frozen

Frozen hadde premiere i USA i November 2013 og ble umiddelbart en storsuksess. Den har fått over 70 priser og nærmere ytterligere 60 nominasjoner. Blant prisene finner man Golden Globe og 2 Oscarstatuer, blant annet for beste sang med ”Let it go” eller ”La den gå” som den mest kjente sangen heter på Norsk. Hele filmens tale og musikk er oversatt til Norsk og dubbet i filmen så selv om barna ikke er stødige på engelsk er dette en topp film å vise de. Filmen og musikken passer for alle og er godt likt av både voksne og barn.

Filmen handler om at et kongedømme har blitt utsatt for magiske krefter fra snødronningen Elsa som har gjort det slik at det er evig vinter. I et forsøk på å få sommeren tilbake så drar prinsessen Anna med sitt reisefølge som består av reinsdyret Sven, fjellfareren Kristoff og en morsom snømann som heter Olaf ut på en episk reise for å finne snødronningen. Underveis møter de mange spennende og morsomme utfordringer for å få en slutt på kulda. Filmen er laget med inspirasjon fra H.C Andersens eventyr om snedronnningen og kanskje det er derfor filmens setting kan minne litt om natur fra Norge og reisefølget møter blant annet på troll under sin reise så det er en film med nær tilknytning til skandinaviske forhold.

Frost klær

I tillegg til sengetøy er det også mange populære klesplagg tilgjengelig å kjøpe. Klær med Frost motiv eller rett og slett prinsessekjole som kan brukes dersom din lille jente vil være en ekte Disneyprinsesse på selskapet i barnehagen eller for eksempel til barnebursdag. Klærne og kjolene er laget i flotte farger og er slitesterke slik at de kan brukes ofte og til flere anledninger. Frost klærne kommer selvsagt i flere forskjellige størrelser slik at det passer både små og litt større prinsesser Frost sengetøy og klær er så absolutt mest populært blant jentene ettersom det er et sukkersøtt prinsessetema på de fleste produktene, for guttene vil det nok være andre motiv som slår an bedre som for eksempel Spiderman eller Star Wars produkter.

Bruke Dreamkids til å handle Frost produkter

Når man skal handle Frost sengetøy eller klær så er webshoppen Dreamkids absolutt den enkleste løsningen. Produktene finnes i de fleste tilfeller på lager i Norge og man har de rett hjem i posten i løpet av få virkedager. Det man ønsker å handle legges i en virtuell handlevogn hvor man har god oversikt over hva man har lagt i den, deretter følger man betalingsinstruksjoner som guider deg gjennom de forskjellige mulighetene for betalingsløsninger og leveringsmetoder. Etter vellykket betaling så får man tilsendt en ordrebekreftelse på e post og er alt som det skal så kommer de bestilte produktene i posten.