Husvarme for hjemmet

Peis

Tiden er inne for husvarme fra peis og ovner. Mange fyrer elektrisk, som vi i Norge er så bortskjemte med all den vannboren elektisitet. Men mange liker den nostalgiske og deilige varmen fra en peis full av tørr bjørkeved. Det har sin egen sjarme og gir en spesiell god varme. Som leverandør av vedovner og peiser, har Bauhaus fått et fotfeste innenfor det norske markedet. Bauhaus har to lagerutslg i Norge, men også en flott hjemmeside hvor man kan handle alt der måtte være. Og det kan være enklere å få oversikt over sortementet hjemme i sin efen sofa. Bauhaus fører en rekke varianter av vedovner og mange peiser. Til og med elektriske peiser som både er visuelt vakre og så faktisk også varmer ved hjelp av varmeviften med effekt opp til 1600W.  På mange måter kan derfor innkjøp av en slik peis være vel så god investering når man ser prisen på knappe 2500kr. Ellers er prisene overkommelige, speisielt når man får medlemskortet og oppnår 10-20% rabatt på innkjøpene. Dette gjør at Bauhaus oppnår popularitet og markedsfordeler når det kommer til salg. Med gode betingelser på frakt har Bauhaus alt du trenger for stuekos med peisvarme.

Tilbehør til vedovner

Og får å få en ekstra trivelig stemming, så kan du kjøpe ekstrautstyr dom for eksempel vedkurv. Denne har Bauhaus I mange forskjellige varianter, og alle er rimelige. Har du små barn kan du kjøpe et gitter slik at ikke barnet brenner seg på ovnsdøren eller kommer borti ovnen på andre måter. Til peisen kan du kjøpe et fint peissett og en blåsebelg som gjør det enklere å holde fyr. Det kommer også en hel del utstyr og materialer til selve pipa og skorstein, så holder du på med nybygg, kan alt handles inn til en rimelig penge. Det gjør det veldig enkelt for deg som forbruker når du skal se etter varer til vedovner og peiser. Leveringsprisene er også lave, og de benytter samkjøring med andre transportselskap for levering av varene som er bestilt. Da har du sansynligvis bestilt via internettsiden deres, og der har du all den informasjonen du trenger. Har du spørsmål om lagervarer, mål eller andre ting, har nettsiden en flott serviceside.

Bauhaus for ditt hus

Som ordet sier bygger du ditt hus med varer fra Bauhaus. Dermed anbefales denne internettsiden for alle som ønsker billige løsninger til vedovner eller peiser som skal dominere stuen deres eller varme opp et rom eller en kjeller. Vedovner får du i flotte utforminger og materialer til enkle priser, mens peiser er vakre utsmykninger i en eller så traurig stue. Priser som de fleste kan håndtere, men samtidig har man mulighet til å handle på kreditt, som gir deg enda bedre kjøpsbetingelser. Da oppnår du prosenter på kjøp opp til en viss grense. Når du denne, vil du få enda høyere avslag på varene du handler. Vedovner og peiser er intet unntak når det gjelder dette. Ta en tur innom og du vil se med dine egne øyne de flotte vedovnene og de elegante peisene som finnes her.

Kjøp din peis her.