Info om plissegardiner

plissegardiner

Hvem liker vel ikke plissegardiner, disse fantastiske stoffgardinene som kan pynte opp ethvert hjem?! Denne typen gardiner passer spesielt godt inn på kjøkkenet, men de er også fantastiske på hytta – både på fjellet og ved sjøen. Det er nettopp denne anvendeligheten som har gjort plissegardinene så utrolig populære.

Gardinene gir et unikt lys

Plissegardiner gir ofte et svært unikt lysskjær, det er fordi de fleste plissegardiner ikke er helt tette. Det vi si at selv om gardinene er nede så kommer det litt lys igjennom. Jo lysere gardin, jo mer lys. Det er selvsagt aldri snakk om en plagsom mengde lys, men nok til å skape en god atmosfære i rommet.

Mange vil nok tenke på frokost hjemme på kjøkkenet hos mor eller bestemor når de tenker på plissegardiner, men de begynner også å bli trendy blant den yngre generasjonen. Tar man et raskt søk på Instagram eller Pintrest finner man tusenvis av kule bilder av nettopp denne typen gardiner. Man trenger virkelig ikke å bekymre seg for at plissegardiner skal være gammeldags, for det er de virkelig ikke – disse er heller i vinden som aldri før!

Kjøp plissegardiner enkelt på nett

De aller fleste liker plissegardiner, men alle vet ikke at de kan kjøpe slike på nett. Det er enklere å handle på nett enn i en fysisk butikk, da man kan gjøre det rett fra sofakroken, men selvsagt vil leveringstiden være litt lenger. Men det er likevel slik i dag at de aller fleste nettbutikker tilbyr en svært rask leveringstid, slik at du sjelden må vente lenge på dine nye gardiner. 1-3 arbeidsdager er det som er normalt.

Mange butikker vil også sende deg stoffprøver i ulike farger først, slik at du kan være sikker på at du har valgt riktig farge før du bestiller de faktiske gardinene. Her snakker vi selvsagt utrolig god kundeservice, men samtidig sparer det butikkene for kunder som sender tilbake varer fordi fargen ikke var slik som de trodde. Dette kan nemlig være nedsiden ved å handle på nett, noen ganger kan bilder lyve, og det ser ikke 100 % likt ut som i virkeligheten. Nettopp av denne grunn er det så fantastisk at noen butikker tilbyr gratis stoffprøver til sine kunder. Man må gjerne bestille flere farger samtidig, noe som er smart hvis man skal kjøpe gardiner til ulike rom, eller bare er svært usikker på hvilken farge man skal velge.