Invester smart med Bitcoin

Bitcoins kom på det digitale markedet i 2007 og tok en hel verden med storm. Du kan nesten ikke unngå å ha hørt om fenomenet bitcoin og kryptovaluta, det er på alles lepper og har ført til en epokegjørende endring i vår oppfatning av valuta, men hva er det egentlig, og hvordan kan du bruke det til å investere smartere? 

Hva er Bitcoin? 

Akkurat som med alle andre valutaenheter er bitcoin en valuta du kan kjøpe og selge. Det som er forskjellen på Bitcoin, som er en kryptovaluta, og annen valuta er at det er en type valuta som kun eksisterer digitalt – som elektroniske penger. Dette betyr derimot ikke at det ikke har verdi, kryptovaluta har verdi som all annen valuta. Rent teknisk består en bitcoin av en datafil som du laster ned til en digital lommebok til din mobil eller datamaskin. Bitcoin er en såkalt desentralisert valuta som ikke kontrolleres av en sentralbank. 

Hvordan får jeg Bitcoins? 

For å kunne kjøpe bitcoins må du aller først laste ned en digital lommebok. Dette er en type software som gjør at du kan sende og motta bitcoins. Det finnes digitale lommebøker til ulike plattformer som mobil, web og hardware. 

Det finnes både bitcoins du kan kjøpe, men også bitcoins som du kan tjene eller vinne gjennom mobilspill og ulike nettsider. Gratis bitcoins fungerer som et slags belønningssystem, og det er mange nettsider og apper som bruker dette for å tiltrekke seg kunder. 

Invester smart – hold deg oppdatert på Bitcoin

For å kunne investere smart med bitcoins er det essensielt å følge med i valutaendringer i Bitcoin og få en oversikt over de nyeste oppdateringene på markedet. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på Bitcoin og kryptovaluta og få gode tips til investering, kan du følge med her