Julegavetips til kjæresten

finne personlige gaver

Det er noen generelle råd man kan gi når man skal gi julegavetips til kjæresten, for eksempel bør man prøve å finne personlige gaver, gaver man tror kjæresten vil like, eller opplevelsesgaver som man kan gjøre sammen. Samtidig så er det ikke så lett å gi generiske julegavetips til kjæresten, fordi for noen vil dette være en mann av samme kjønn, en kvinne av motsatt kjønn, eller visa versa. Så under finner du noen konkrete tips til mannen eller kvinnen i ditt liv, helt uavhengig av ditt eget kjønn.

Når kjæresten er mann

Har du en mann til kjæreste har du mange muligheter når du skal velge den perfekte julegave. Du må gjerne sjekke ut lister med julegavetips til kjæresten og likevel ikke trå feil. Samtidig slår personlige julegaver alltid bedre an, og spesielt hvis du velger en gave som dere kan dele sammen. Her er en kort liste over forslag:

  • Brygg et øl sammen
  • Dra på skitur på fjellet
  • Kjøp kampbilletter for å se yndlingslaget hans i England
  • Dra på festival

Når kjæresten er kvinne

Har du en kvinne til kjæreste kan det være litt vanskeligere å finne den perfekte julegave. For en kvinne er det nemlig viktig at du finner en gave som sier 1. at du kjenner henne, og 2. at du verdsetter henne. Du kan ikke finne på å kjøpe en generisk julegave til kvinnen i din liv, da hun kommer til å se gjennom dette med en gang. Skulle du likevel ønske en litt mer tradisjonell gave, her er noen gode tips:

  • En ny parfyme fra et merke hun liker
  • Et gavekort i favoritt-butikken hennes
  • Opphold på luksushotell
  • Dyre hudpleie-produkter
  • Vintage-smykker med en historie

Ting å passe på

Det kan være fristende å kjøpe en gave til kjæresten som du egentlig ønsker deg selv. Dette er helt normalt, men du må forsøke å være sterkere enn som så. Kjæresten din kommer til å se gjennom gaven med engang. Si at du har snakket om Paris i månedsvis, og du gir kjæresten din en tur til Paris, da skjønner han eller hun ganske raskt at det egentlig var en gave ymtet på deg selv.

En annen viktig ting å tenke på er at dere gir hverandre gaver av cirka lik verdi. Det er ikke noe gøy for han hvis han gir deg en Chanel-veske mens du gir han Bob Dylan på vinyl, akkurat som du ikke hadde likt det hvis det hadde vært motsatt.