Morro med sexleketøy

sexleketøy

Ønsker man å sprite om sexlivet sitt er sexleketøy en god vei å gå. Det er ganske uskyldig, man introduserer ikke nye mennesker inn i forholdet sitt, det er ganske billig slik at man unngår store kostnader og det er ganske opphissende.

Sexleketøy eksisterer for menn og kvinner – klikk her for at se utvalg. Menn har penisringer, prostatastimulanse og klær. Kvinner har mer å velge imellom med dildoer, vaginakuler, vibratorer, analkuler og mye sexy klær. En annen del av sexleketøy er også dukker, S&M og andre mer avanserte former for seksuell nytelse.

Dukker har hull for penetrering for menn og noen har dildoer montert på seg slik at kvinner for eksempel kan ha sex med en dukke uten at de trenger å ha sex med en mann, eller en kvinne eller mann kan ha sex med en dukke sammen med sin partner. Man kan da eksperimentere med former for trekantsex uten at man trenger å invitere en tredje person inn i forholdet. Det kan fort være skremmende og skape sjalusi.

Andre former for leketøy er beltepeniser eller strap-on. Disse kan man feste på sin partner hvis partneren ønsker å penetrere sin man, samtidig som de samme kan festes på en kvinne som ønsker å penetrere sin venninne eller sin kvinnelige partner.

Det er veldig opphissende å se sin partner leke med sexleketøy. Er man en mann er det veldig stimulerende å se en kvinne ligge på ryggen med sprette ben og penetrere seg selv med en dildo, stimulere sin egen klitoris med en vibrator eller leke med leketøy samtidig som hun tar på seg selv. Det er fantastisk å se en kvinne ta seg selv til orgasme med leketøy. Likedan er det stimulerende å være personen som får æren av å bruke et leketøy, som en dildo, på en kvinne. Kunne sitte å føre dildoen inn og ut av hennes vagina. Få se at kjønnsleppene spres og trekkes sammen rundt dildoen.

Leketøy er noe man bør prøve med sin partner. Det er viktig at man snakker sammen om dette først slik at det ikke blir noen misforståelser om hva slags forventninger partnere har til hverandre. Det kan fort bli feil hvis en kvinne vil overraske sin mann med en strap-on, som hun ønsker å ta på seg for å penetrere hans analåpning, en han ikke ønsker å prøve analsex. Noen ganger er det tabu som er knyttet til sex. Dette kan man prate om slik at man unngår uønskede situasjoner.