Sommerferie på hjemmebane

Sommerferien 2020 blir annerledes enn alle andre sommerferier. Men annerledes behøver ikke nødvendigvis være å være dårlig. Vi bor nemlig i et av verdens vakreste land, som er proppet med magiske naturperler, som venter på å bli oppdaget. Skal du også holde ferie i Norge denne sommeren, les med her. 

Bilferie i vill natur

For mange vil det være opplagt å ta bilen på ferie, da dette er den beste måten å komme rundt på denne sommeren. Det er likevel ingen grunn til å frykte kaos i trafikken, da det fortsatt er mindre turister fra andre lang på veiene. Når du tar bilen på ferie, så er en av fordelen at du står rimelig fritt til å lage din egen reiserute, du kan derfor få sett deler av Norges langstrakte land, som du ikke har sett før. Det er en god ide å pakke telt, og hengekøye med, så har du og familien mulighet til å overnatte på en av de vakre stedene som dere kjører forbi i bilen. Det kan være utfordrende å planlegge ferien til punkt og prikke, sidan samfunnet fortsatt er preget av corona restriksjoner. du kan alltid holde deg oppdatert på seneste nyheter på Ranaposten.no. Hvis du reiser på bilferie med barn, så er det en god ide at dere tar kortere etapper, og planlegger noen hyggelige stopp underveis.

Hvilke steder skal jeg besøke?

Norge er heldigvis full av gode opplevelser. Denne sommeren er det opplagt at man bruker naturen for alt den er verdt. Det kan være en bilferie langs med en av de flotte fjordene, eller det kan være endelig å oppleve midnattsolen opp i Nord- Norge. Det er også mange fantastiske vandre ruter på fjellet, eller hva med å sykle Rallarvegen på Hardangervidda. I Norge er det også flere muligheter for å finpusse skiteknikken, på en av de mange flotte isbreer som landet byder på. Det kan være en god ide at man tenker litt alternativt, så ikke alle havner på de samme store turist attraktioner, men får spredt oss ut over hele landet. Her finner du inspirasjon til steder du kan besøke i egen land, sommeren 2020. 

En viktig del av planleggingen, er å krysse fingrene for at solen skinner hele sommeren.