Stilige klokker

klokker menn

Mekanisk eller kvarts klokker?

Er du med på tidens trend? Klokker menn er og vil alltid vær en sikker investering. Klokker er tidløs, og det mer enn bare et verktøy til å se hva klokken er. Den klassiske klokke stråler av design, kvalitet og image, og det er verd å bruke tid på å finne den klokke som passer til deg. I dag er markedet innenfor klokker veldig stort, og det kan bli helt umulig å finne rundt i de ulike brands og funksjoner som klokkene har. Noen er vannavvisende, noen er digitale, noen har mange andre funksjoner enn bare å vise tiden, og noen er skapt til folk der dyrker mye sport. Det er heller ikke uvanlig att menn bruker flere forskjellige klokker alt etter hvilken anledning de skal til.

Når du skal ut og finne en ny klokka, så blir det brukt ordet ”urverk”. Urverk er det som for klokka til å bevege seg, og det finnes to typer av urverk: et mekanisk urverk og et kvarts urverk. På en kvarts klokke går sekundviseren et sekunden av gangen i hakk, mens den på en mekaniske klokke går flytende. Kvarts klokker til menn bruker batterier, og du skal derfor utskifte batteriene noen ganger. Til gjengjeld er det det eneste du skal bekymre deg om, for kvarts klokker er utrolig presise og krever mindre plass en mekaniske urverk. Mekaniske klokker bruker altså ikke batterier, men skal i stedet trekkes opp, og dette kan skje både manuelt, og det er det tradisjonelle og eldste urverk som finnes. Men i dag er det også mulig å få klokker med automatisk urverk, og det betyr at klokka vil trekke seg selv opp, så lenge du går med klokka. Har du ikke brukt det på lenge, då må du kanskje trekke det opp manuelt. Det er helt opp til deg hva du liker best, og begge urverk funker utmerket.

Klokker til menn

Stilige klokker er alltid på mote, og det er et uunnværlig tilbehør til den stilbevisste mannen. Klokker til menn bruker være en større investering, og derfor er det viktig å velge rett design og stil som man er sikker på holder i mange år. Derfor har klokker til menn de siste par årene vært veldig rene og enkle i designet med blanke reimer. I dag viser moten att klokker til menn skal ha et mer klassisk design, som både passer til fest og til bruk i hverdagen. Klokker er tidens trend, og det er noe som kan vise seg å bli et arvestykke eller en bra investering. Det er ikke bare ett smykke eller en tidsviser, det er et design stykke der viser personlighet og maskulinitet. Uret trenger ikke være fargerik eller påklistret med stener for å bli betraktet som eksklusivt. I klokkeverden er det enkle noen ganger det beste valg, og selv de mest simple klokker til menn kan piffe opp en hverdags t-skjorte og gi den helt nyt liv.