Tre tips til å finne det perfekte sexleketøyet for deg

Det å finne det riktige sexleketøyet når vi har så mange muligheter kan være vanskelig. Men den gode nyheten er at de fleste sider har tilfredshetsgaranti, og med disse rådene du skal få her, kommer du mest sannsynlig til å velge riktig allerede den første gangen du bestiller noe. 

Det å velge blant det store utvalget av sexleketøy på nett kan være ganske overveldende. Men hvis dette er noe du er nysgjerrig på, så se på siden nå eller les videre først for å få noen gode tips i forhold til hva du kan tenke over før du velger. 

  • Hva liker du? Når det kommer til sexleketøy, finnes det utrolig mye spennende du kan velge mellom. Når du skal velge noe som passer helt perfekt til akkurat deg, er det derfor viktig at du har fokus på hva du allerede vet at du liker. Liker du vibrasjon eller penetrasjon best? Kanskje dette endrer seg i forhold til om du er sammen med en partner når du bruker leketøyet eller ikke.  
  • Hva er du nysgjerrig på? Dette er et viktig spørsmål å stille deg selv når du skal kjøpe ditt først sexleketøy. For i tillegg til å være noe som kan passe inn under det du allerede vet at du liker, er det fint å ha fokus på å utforske noen av de fantasiene du har. Det å følge nysgjerrigheten din kan derfor være en fin måte å finne nye ting du liker. 
  • Snakk med partneren din. Du kjøper kanskje ikke leketøy for partneren din sin skyld, men det kan likevel være gøy å snakke med han eller henne om hva de liker og kanskje fantaserer om når det kommer til leketøy. Det kan hende at det gir deg noen ideer som er helt annerledes enn det du kanskje hadde funnet på selv.