Bærbar datamaskin for deg som ikke bryr deg

IT

Oppgradering av IT systemer i offentlig sektor er en lang og krevende prosess, og er utenfor fagfeltet til en majoritet av de som jobber der. Det er derfor viktig at prosessene er godt planlagte, og at planene følges til punkt og prikke. Systemene trenger kontinuerlig vedlikehold og oppdateringer. For de fleste er dette kjedsommelige greier, og ikke noe man kan gjøre mye med når det først skjærer seg. Men kanskje er du nødt til å tenke nytt på dette feltet, og kanskje finner du ut at det er veldig mye interessant innenfor IT. Eller driver du en liten bedrift i privat sektor så må du finne ut av og organisere dette selv. Dersom du ikke outsourcer hele prosessen, og lar Duka ordne alt for deg, mot en rimelig penge. Duka setter nemlig opp sine egne bærbare maskiner fullt integrert med det siste av MS Office pakker og det hele. Med en slik avtale vil du ha alt på det rene, og du slipper å plages med alle programmer og nettilganger som ikke fungerer slik du forventet.

kjøp bærbar datamaskin her.

Duka sin ultimate bærbare datamaskin

Med sin 15 tommers skjerm og store harddisk, får du hjelp til oppsettet, oppdateringer, program for virusbeskyttelse og egen e-post konto, slik at det eneste du trenger å tenke på er å trykke på knappen. Da er det bare å sette i gang å føre protokoll enten det er budsjett eller hva det måtte være. Etter en ide gründeren fikk etter en samtale med en eldre slektning, skapte han en maskin som selv den minst entusiastiske og interesserte personene ville kunne håndtere. Med enkle forklaringer på morsmålet, vil alle kunne operere en Duka-maskin. Og for en billig penge, vil man få hjelp til alt man skulle støte på av problemer. Det er noe å tenke på for en hver bedrift som holder på utenfor IT-bransjen, men som daglig er avhengige av at systemene er oppe å går.

Bærbar datamaskin i stedet for stasjonær

Det fine med bærbare enheter, er selvfølgelig at man kan ta med seg den over alt. Dersom man har noen timers arbeidsreise hver dag, kan man jo benytte reisetiden til å skrive dersom man reiser kollektivt. Arbeidsgiveren vil oppmuntre alle til å reise kollektivt, så sjekk om dette er en mulighet på din arbeidsplass. Da kan du kanskje gjøre en avtale som sier at du kan dra en time før, dersom du leverer like bra som du ellers ville gjort. Så tar du med deg den bærbare datamaskinen fra Duka hjem, kobler du bare enheten til ditt eget nettverk når du kommer hjem. Så kan du bruke enheten til å jobbe videre hjemme, sjekke e-post og så videre. Er du uheldig å har fått en stasjonær datamaskin, vil den være knyttet til arbeidsplassen, og du kan ikke ta med denne enheten andre steder. Dagens bærbare datamaskiner er så lette og små, at de lett kan tas med i en sekk eller veske. Så kjøper du Duka får du en helhetlig løsning for en billig penge.