Hvor finner du din kjøkken inspirasjon

Kjøkken

Det kan hende det ikke er noe man liker lenger, det nye er for nytt og syntetisk, mens du savner det gamle og nostalgiske. Kanskje det ikke er godt nok det du finner, og fortsetter å lete. Det finnes blogger om stiler og design av kjøkken i tusentalls på internett, men de er ikke slik som du vil ha det. Du vil ha din egen stil, og du har din inspirasjon fra mange kjøkken. Du liker de rene, glatte linjene  til et venetiansk kjøkken, med store hvite flater, og med dybde i skuffer og skap. Men samtidig vil du ha inn elementer fra tradisjonell norsk historie og kultur.  Kan det kanskje være i form av et klassisk naturbilde av norsk natur blandet med noe rosemalte kjøkkenredskap som ligger fremme til pynt. Du elsker det minimalistiske, men du hater at det ikke har din signatur på. Hva med å male en vegg i knalle farger, eller sprite opp de fine linjene med et buskas eller annen voldsom plantevekst. Lev drømmene dine, ikke drøm livet ditt.

Bli inspirert på Nettoline.no

Ta elementer fra gården inn i kjøkken inspirasjonen

Kanskje Nice eller Nordic er veien å gå, her blandes eksklusive materialer sammen med funksjonalitet. Benkeplater av massiv ask gir kjøkkenet et klassisk preg med sin høye produktkvalitet. Du kan tilføye elementer fra din egen barndom med gårdslivet. Kanskje et gammelt trau eller en bit av et gammelt redskap, kan pryde kjøkkenet på en særegen måte. Du har mange ideer, og mange valg. Men en ting er sikkert, at har du funnet denne internettsiden, eller hørt nyss om nettoline andre steder, vær ikke i tvil, men ta en titt innom. Her finner du akkurat den finishen du tenkte på. Nettoline har mange ulike kjøkken av høy kvalitet. Alle er moderne og elegante, selv om inspirasjonen og ideene kan ha opphav langt tilbake i tid.

Nettoline gir deg kjøkken inspirasjon

Du trenger ikke være millionær eller direktør i et stort firma. Den tiden er forbi. Nettoline forhandles allerede bredt ut over landet, og det er ikke noe tull. Kvaliteten er av ypperste klasse, og prisene du vil finne i katalogen er iberegnet moms, altså her ser du de prisene som gjelder i Norge. For nettoline er en danskeid kjøkkenprodusent av særegen størrelse. Det er sjelden å finne slike priser når det gjelder så bra kvalitet som nettoline kjøkkenene gir deg. Med inspirasjon fra italienske vinsletter, fransk riviera eller nederlandsk bondeliv, her finner du all den inspirasjon du trenger. Skap med glassdører, flotte kjøkkenøyer som gir fleksibilitet og nye muligheter, her finner du det meste. Kjøkken utført i de mest eksklusive og kvalitetssikre materialer, gir oss et fantastisk innblikk i hvordan du tenkte da du ville finne ditt kjøkken med din stil preget over hele innredningen.

Når du bestemmer deg, er det enkelt å plukke ut varene fra nettkatalogen. Sett det sammen selv eller få tips og veiledning av kompetente fagfolk. Da du uansett vil finne en lokal forhandler nærme deg, er kontakten med dem, en trivelig samtale.