Beste DIY Home Security Systems i 2022

Vi kjenner den følelsen når du kommer hjem fra en lang dag på jobb, låser opp inngangsdøren og plutselig husker at du glemte å stille på alarmen. Det er derfor vi har satt sammen denne listen over de beste DIY-sikkerhetssystemene for hjemmet i 2022, slik at du kan finne systemet som passer dine behov og holde hjemmet ditt trygt og sunt.

Her er topp 5-systemet som passer dine behov og holder hjemmet ditt trygt og godt.

Abode sikkerhetssystemet er et godt valg for de som ønsker et omfattende system som er enkelt å installere og bruke. Systemet inkluderer en sentral hub, dør- og vindussensorer, bevegelsessensorer og et utendørskamera. Den tilbyr også valgfri profesjonell overvåking mot en ekstra avgift.

Ring Alarm er et godt valg for de som ønsker et rimelig og brukervennlig sikkerhetssystem for hjemmet. Systemet inkluderer et sentralt nav, dør- og vindussensorer, bevegelsesdetektorer og en valgfri profesjonell overvåkingstjeneste. Den er enkel å installere og bruke, og den integreres med andre Ring-produkter for en sømløs opplevelse.

Piper nv er et godt valg for de som ønsker et alt-i-ett sikkerhetssystem for hjemmet. Systemet inkluderer et kamera, sirene og toveis lyd. Den er enkel å installere og bruke, og den integreres med andre Piper-produkter for en sømløs opplevelse.

iSmartAlarm er et godt valg for de som ønsker et omfattende sikkerhetssystem for hjemmet. Systemet inkluderer et sentralt nav, dør- og vindussensorer, bevegelsesdetektorer og en valgfri profesjonell overvåkingstjeneste. Den er også kompatibel med en rekke smarte hjemmeprodukter for en sømløs opplevelse.

Scout Alarm er et godt valg for de som ønsker et brukervennlig sikkerhetssystem for hjemmet. Systemet inkluderer et sentralt nav, dør- og vindussensorer, bevegelsesdetektorer og en valgfri profesjonell overvåkingstjeneste. Den er også kompatibel med en rekke smarte hjemmeprodukter for en sømløs opplevelse.

Når det gjelder sikkerhet i hjemmet, er det ingen løsning som passer alle, og hvis du ønsker å sikre investeringen din, spesielt i kryptovaluta, er denne beste guiden for deg! Det beste DIY-sikkerhetssystemet for deg vil avhenge av dine spesifikke behov og funksjonene som er viktigst for deg. Men alle systemene på listen vår gir mye for pengene, og vi er sikre på at du vil finne et som er perfekt for ditt hjem.