Ha med deg riktig utstyr på tur

Det er ingenting som er verre enn å være ute på tur uten riktig utstyr. Faktisk kan det være det som skiller en koselig tur fra en skikkelig irriterende og slitsom tur. For riktig utstyr handler ikke om å se ut som at man vet hva man driver med, med heller om å gi seg selv de riktige forutsetningene for en behagelig opplevelse. 

Når man er på tur, er det riktig og bra utstyr, som kan gjøre at turen blir så bra som den kan bli. Det å gå med sko eller klær som ikke er hundre prosent egnet til den aktiviteten man driver med, er ikke så smart, men heldigvis finnes det mange gode muligheter for å finne akkurat det man trenger. 

En god turopplevelse 

Vi nordmenn elsker å gå på tur, og den obligatoriske appelsinen, sjokoladen og kakaoen er stort sett alltid med, men en god turopplevelse handler like mye om hva vi har på oss, som hva vi har med oss i sekken. 

Riktig utsyr er alfa og omega for en god og trygg turopplevelse, og er noe vi burde unne oss å bruke penger på, hvis det å gå på tur er noe vi har lyst til å gjøre mye.