Klær og bord

Spisebord

Lurer du på om du skal kjøpe en ny garderobe, men føler deg usikker på størrelsen din? Eller kanskje du er ute etter et nytt bord til spiseplassen? Da har du kommet til rett sted, her finner du nemlig informasjon om begge deler!

Plus size klær

For mange kvinner kan det være vanskelig å forholde seg til reklamens økende kroppspress, og det faktum at mange klesbutikker kun selger klær i begrensede størrelser er med på å forsterke dette. Heldigvis finnes det butikker som tilbyr klær til ekte kvinner, i ekte størrelser – dette kalles også noen ganger for plus size. Plus size klær kommer i alle stiler, og er med på fremme den naturlige kvinnefasongen. Uansett om det er kjoler, skjørt, tunikaer, bluser, jeans, undertøy, topper eller jakker – finnes det i større størrelser enn 38. Se utvalget på nettbutikken.

Mange kvinner føler dessverre på kroppspress, og ønsker å gå ned en størrelse eller flere – men da er det viktig å huske på at selvfølelse kommer innenfra – og ikke fra størrelsen i bukselinningen. Dette kan selvsagt være lettere sagt enn gjort, og derfor bør man gjerne ta en titt i moteblader som bruker modeller i større størrelser, og la seg inspirere av hvor vakre de ser ut. Det finnes også blogger og magasiner på Internett som er gode som inspirasjonskilder, her finner man mange kule stylingstriks og artikler om mote i alle størrelser.

Spisebord

Er det noe hyggeligere å samle familien eller vennegjengen rundt et spisebord? Dette er et sosiale samlingspunkt som ikke bør undervurderes, uansett om du har bordet på kjøkkenet eller spisestuen er det viktig å investere i et bord av god kvalitet. Du bør også tenke på hva dine behov er, hvor mange pleier du å ha på middag? Har du kun få personer til vanlig, men større middagsselskaper av og til? Da burde du vurdere å kjøpe et mindre bord, men gjerne et som har innleggsplater – slik at det enkelt kan brukes av flere personer. Spisebord kan kjøpes på nettet.

Hva slags materiale du velger er avhengig av hvilken type stil du ønsker i hjemmet ditt, men du bør også tenke på at det bør være lett å holde ved like, inkludert rengjøre. Men til syvende og sist er det tross alt menneskene rundt bordet, og ikke bordet i seg selv, som er det viktigste. Og da gjør det kanskje heller ikke noe om man får en flekk man ikke får tørket av?