Opplev de naturskjønne omgivelsene i Danmark!

Natur Danmark

I Norge finnes det mange flotte fjell. Naturen er herlig på alle måter, og det er ikke bare oss nordmenn som verdsetter den. Av mange internasjonale byråer, anmeldere og selvfølgelig også turister er Norge kjent som kanskje et av verdens vakreste land. Omgivelser uansett hvor du er tar pusten fra deg, og det er lett å se hvorfor alle elsker Norge for det på så mange måter. Men Norge er selvfølgelig ikke det eneste landet i verden som har noe å by på den fronten. Vi ser mange andre land rundt i verden som har sine egne flotte fjell, skoger eller andre ting som gjør landet er vakkert utenom om det som menneskene har skapt. Vi trenger ikke å se mye lengre enn på den andre siden av vannet til vår kjære sørlige skandinaviske nabo, Danmark.

Danmark er naturskjønt på sin egen måte

Danmark er ikke nødvendigvis det landet hvor det første man tenker er flott natur. Danmark er det nest flateste landet i hele verden og har i hvert fall ikke mye fjell å skryte av. Selv om de likevel prøver – danskene har valgt å kalde et av deres høyeste fjell for intet mindre enn himmelbjerget! Det raker opp hele 144 meter, så da skjønner man selvfølgelig navnet. Men man trenger heller ikke mer enn å se på et kort for å vite, at Danmark har en veldig, veldig lang kystlinie! Danmark har omtrent 500 øyer – det eneste fastland Danmark har er Jylland, og selv det området har en strand innen en halv time ved å kjøre uansett hvor du er. Strendene er mange steder veldig fine, uten sten og uten søppel og annet skit. Samtidig med det så har Danmark også mange fine fjorde og skoger som gjør landet til et koselig sted. Danskene har også vært veldig flinke på å plassere en masse hytter de beste stedene, og det er noe du som nordmann kan få mye glede av!

Lei et hyggelig sommerhus i Danmark

Du kan ikke egentlig kjøpe et sommerhus eller feriehus i Danmark – loven gjør at man må være dansk eller bo i Danmark for å kunne kjøpe et sommerhus. Et hul loven gjør da heldigvis for de som ønsker det, at man kan kjøpe det hvis man har noen forbinnelser til Danmark – man trenger ikke mer enn noe veldig fjernt i familien. Men like greit, kanskje enda bedre på flere måter er det å leie seg inn for å oppleve det fine Danmark! Det finnes flere sider på nett som er norske bedrifter, som kjenner alt til dine behov som norsk, og som alltid er klar til å hjelpe deg med å finne det riktige. Samtidig er det spesialiserte innen Danmark, slik at de ikke bare vet mye om sommerhus og vet mye om det du vil ha, men også vet mye om det danske markedet, og klarer å finne det helt riktige for deg! Høres det ut som noe for deg! Så sjekk det ut i dag å finn ut hva vi egentlig mener med hvor fin den danske naturen kan være!