Rammemadrasser for bedre søvn

Rammemadrasser

Søvn er noe av det viktigste i livet, og de aller fleste mennesker trenger minst 8 timer hver eneste natt for å fungere normalt. Men kvaliteten på søvnen er like viktig som lengden på søvnen, og for mange kan en god madrass gjøre hele forskjellen. Noen liker en hard madrass, mens andre liker en myk madrass, og man bør finne en som passer sine egne behov. Det er likevel slik at de aller fleste sover gode på rammemadrasser, og de finnes både i harde og mye versjoner – slik at det er en rammemadrass for alle og enhver.

Ulike størrelser og ulike behov

Rammemadrasser finnes ikke kun i harde og myke typer, men også i forskjellige størrelser.

Vanlige størrelser:

  • 80×200
  • 90×200
  • 120×200
  • 140×200
  • 160×200
  • 180×200

Som listen viser er standardlengde på alle madrasser 200 cm, det er bredden som varierer. Mange velger også å kjøpe to mindre senger og sette sammen til én større seng, men da kan det lønne seg og samtidig investere i en overmadrassen slik at man ikke merker sprekken mellom de to madrassene. Å sette sammen to rammemadrasser er spesielt smart for par som sover sammen, men som har ulike preferanser når det kommer til komfort.

Handle drømmemadrassen på nett?

Bedre nætter er en nettbutikk som har et fantastisk utvalg av rammemadrasser i forskjellige størrelser, av ulike kvalitet, og i forskjellige prisklasser. Her er det garantert noe for alle. Noen synes det kan være en stor investering å kjøpe en seng av god kvalitet, men da er det viktig å tenke på at sengen kan vare livet ut. Hvis man sammenligner prisen på sengen med hvor mye man for eksempel bruker på sengetøy og pynteputer i løpet av noen år, ser man fort at prisen på sengen ikke er så ille likevel. Siden søvn er noe av det aller viktigste i livet, og kan forbedre eller senke livskvaliteten betraktelig, bør man absolutt unne seg den beste sengen man kan.

Er du redd for å handle drømmemadrassen din på nett, kan du alltids prøve den i en fysisk butikk først. På den måten merker du fort hva slags madrass du liker aller best. Noen sover på feil madrass hele livet fordi man tror man liker det ene eller andre, fordi man alltid har sovet på det, men når man først prøveligger på forskjellige madrasser opplever mange at de har tatt feil. Ikke gjør den sammen feilen, og let etter drømmemadrassen din i dag!