Vil du erstatte den vanlige støvsugeren med trådløs støvsuger? Finn en støvsugertest.  

 Det er blitt svært populært med trådløse støvsugere, og selv om mange mente de var helt ubrukelige for noen få år siden, så er de blitt det helt nye store når det kommer til støvsugere. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan finne den beste trådløse støvsugeren og sammenligne med andre støvsugere som håndstøvsuger eller robotstøvsuger.  

Finn den beste med en støvsugertest 

Når du skal finne den beste trådløse støvsugeren, så er det faktisk lurt å alliere seg med en stovsugertest. En støvsugertest tester nemlig støvsugere objektivt ut fra en rekke tekniske kriterier. Akkurat når det kommer til trådløse støvsugere så tester man ting som sugekraft og batterilevetid, for dette er noe av det viktigst for en velfungerende trådløs støvsuger. Det er altså litt andre tin man tester i en trådløs støvsugertest enn i en robotstøvsuger test eller en håndstøvsuger test. Det kommer nemlig helt an på hvilken støvsugertype det er, for vi har litt forskjellige krav til forskjellige støvsugere.  

En trådlos stovsugertest tester altså hvor godt en trådløs støvsuger virker som støvsuger, altså om man kan bruke den som hovedstøvsuger. Teknologien har vært litt langsom hos mange av produsentene for at dette skal bli mulig, men det har helt klart endret seg de siste årene.  

Flere og flere anskaffer seg trådløse støvsugere i stedet for en vanlig støvsuger, og det gjør også at man kan investere litt ekstra og gå for de modellene som vinner best i best i støvsugertestene. Så har man nemlig mye bedre mulighet for å kunne bruke den som eneste støvsuger.  

Produserer Dyson, Miele eller Electrolux den beste trådløse støvsugeren?  

Hvis du skal kjøpe en trådløs støvsuger som du skal bruke som erstatning for den vanlige støvsugeren, så er det viktig at du kjøper en som er kraftig nok. Dyson er den mest populære trådløse støvsugeren, og det er også den som for alvor har popularisert både poseløse og trådløse støvsugere. Dette er en litt dyr støvsuger, men den sies å være like kraftig som en vanlig støvsuger med ledning. Det viser testene også. De andre produsentene har begynt å følge etter. Både Bosch, Miele og Electrolux er begynt å produsere gode trådløse støvsugere, som også gjør det godt i mange tester.  

Hvis du vil finne den beste trådløse støvsugeren, så er det en god ide å alliere seg med en god støvsuger test som gjennomgår de tekniske spesifikasjonene for hver modell.